Anda sangat beruntung kerana tidak lama lagi anda bakal meninggalkan dunia makan gaji yang amat memeritkan.

"Terbongkar! Sesi Coaching dan Bimbingan Eksklusif Bagaimana Memilih Kerja Sendiri dan Membina Sistem Kerja yang Berjalan dengan Sendirinya. Setakat nak buat RM10,000 sebulan tiada hal!"

Alangkah nikmatnya berkerja sendiri. Tiada yang mengarah, tiada yang mengkondem dan tiada lagi suara-suara yang membingitkan telinga anda. Dan lebih nikmat lagi apabila kerja-kerja kita berkerja dengan sendirinya. Haaaah? Camne tu?

Dari Meja Laptop Master Yus.

Selamat sejahtera pembaca semua.

 

Saya sedar masih ramai rakyat Malaysia yang masih belum mengenali saya. Tidak mengapa, saya masih sedar yang saya bukan artis mahupun selebriti. Saya hanyalah seorang Penganggur Kehormat yang seronok melakukan apa yang saya suka.

Sejak menamatkan zaman SPM di SAM Bestari, Subang Jaya, saya ke Matriks Penang dan meneruskan pengajian Ijazah di Universiti Malaya dalam bidang ’Information Technology (Management)’.

Sejak bergelar Graduan UM tahun 2005/2006 yang lalu, tiada mana-mana majikan yang sudi menggaji saya. Maka saya telah bertekad dan bersungguh-sungguh untuk tidak kerja makan gaji. Saya telah memilih ’Kerja Sendiri’. Ya saya sangat suka apa yang saya lakukan hingga kini.
 
Saya berusaha keras, saya dapat pendapatan lebih banyak.
 
Saya buat sebarang kerja, tiada siapa yang boleh ’tekan’ saya.
 
Saya rasa nak pergi bercuti, saya tidak perlu ambil MC. Booking tiket flight then terbang.
 
Saya nak buat itu, buat ini, saya yang buat keputusan sendiri. Nak lepak mana pun tiada siapa yang larang.
 
Saya Bebas, saya Merdeka, saya Freedom, saya Bos, saya Majikan, saya Pekerja, saya Suka Kerja saya, saya berhak Kerja Sendiri!
 
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ tiada jaminan hidup?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ tidak boleh sara keluarga?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ tidak boleh dapat fasiliti bank?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ akan gagal dalam hidup?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ tidak boleh hidup senang?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ tiada Pendapatan Bulanan?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ dipandang hina?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ tiada matlamat masa depan?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ boleh jadi muflis?
Siapa kata ’Kerja Sendiri’ tak boleh kaya?
 
Saya nafikan sekeras-kerasnya 100% kenyataan diatas. Semua itu TIDAK BENAR!

Sejak 2008, saya telah pergi bercuti setiap tahun, malah tahun 2011 dan 2012 setiap bulan saya pergi bercuti ke luar negara. Saya ulang alik ke Indonesia lebih 30 kali, ke Filipina lebih 15 kali, Singapura, Brunei, Thailand, Kemboja, Hongkong, China, Dubai, Australia, London dan juga ke Mekah & Madinah menunaikan Ibadah Umrah membawa keluarga setiap tahun. Walaupun masih banyak negara yang masih dalam idaman, saya amat yakin untuk memijakkan kaki kesana.
 
Sedar tak sedar, dah hampir 10 tahun saya menganggur tanpa makan gaji.
 
Dalam tempoh sepuluh tahun jagung ini juga, dah banyak pengalaman yang telah saya timba. Pengalaman jatuh bangun dalam kehidupan. Jatuh bangun dalam bisnes. Pengalaman menyelusuri perjalanan kerjaya.
 
Baiklah, sangat tak adil jika saya merasai keseronokan ini bersendirian. Saya terpanggil untuk berkongsi pengalaman ini kepada lebih ramai rakyat Malaysia. Saya amat percaya, dengan sedikit perkongsian ini, ianya akan memberi manfaat kepada diri saya dan orang lain.

Anda amat beruntung sampai ke website ini. Saya Yusnizam Yusoff aka Master Yus, penganggur kehormat di Malaysia. Sehingga hari ini saya masih lagi belum pernah terikat dengan kerja makan gaji. Saya masih bertahan sebagai pekerja sendiri yang bebas dengan masa yang saya ada. Masa saya adalah untuk kehidupan saya.
 
Saya bakal melancarkan sesi coaching eksklusif yang bakal menambah nilai diri dan keluarga anda. Dan pastinya sesi ini bakal membantu anda untuk keluar dari kepompong makan gaji. Saya akan bimbing anda step by step bagaimana untuk mencipta kerja yang anda suka. Bukan 1 atau 3 atau 5 cara, tetapi ada 10 cara sulit yang boleh memberi pilihan untuk anda lakukan dengan riang gembira. Dan yang paling besh adalah bagaimana anda mampu mencipta satu sistem yang boleh menjalankan kerja-kerja tersebut dengan sendirinya. Wowww.....

 

Ada bersungguh untuk tahu dengan lebih lanjut?

TUNGGU! : Ada sesuatu yang amat istimewa untuk anda...

Dapatkan Buletin dan Info Menarik Kerja Sendiri Secara PERCUMA!

Anda akan diberikan PERCUMA banyak info dan maklumat berguna bagaimana dengan berkerja sendiri boleh menyara diri dan keluarga anda. Tip yang original daripada yang berpengalaman menjadi pekerja sendiri. Eksklusif dibawakan kepada anda :

Turut membongkar kisah hebat perjalanan seorang Pekerja Sendiri yang mempunyai Kebebasan Masa dan terus bertahan hingga hari ini!

Saya amat percaya, 90% daripada kita sering mengalami situasi seperti ini :

  • Masih tercari-cari Peluang Terbaik yang boleh dijadikan Sumber Pendapatan Tambahan.
  • Terlalu banyak sangat Peluang yang hadir tetapi tidak tahu dan tidak pasti untuk memilih mana satu yang sesuai dengan diri sendiri.
  • Dah cuba buat itu, buat ini, kerja itu dan bisnes ini, namun masih Tidak Berhasil.
  • Dah ’fed-up’ kerja dari pagi hingga malam tapi gaji masih ciput.
  • Dah bosan dengar leteran boss, gosip kawan sepejabat dan politik kerja yang kotor.
  • Kerja dah bertahun-tahun tapi kehidupan sama sahaja, tiada perubahan pun.
  • Stress asyik sibuk sahaja hingga tak ada masa untuk keluarga.
  • Hutang tak pernah selesai, malah makin bertambah lagi.
  • Dapat gaji asyik habis sahaja, setiap bulan ’Cashflow’ negatif.
  • Mak abah dah bising, hidup sekeluarga langsung tidak pernah berubah.
  • Jeles tengok kawan-kawan yang makin maju dalam hidup.
  • Nak bermula, tapi tak tahu mana satu nak mulakan dulu.
  • Dah bertahun-tahun menanggung beban ’black-list’.
  • Anak-anak ajak pergi bercuti, selalu bagi alasan sibuk kerja sedangkan sebenarnya tak cukup duit.
  • Asyik cari kerja dan tukar kerja, tapi gaji tak pernah naik.
  • Selalu gaduh suami isteri sebab duit belanja tak pernah cukup..
  • Kawan-kawan melancong luar negara setiap tahun, kita nak melancong
    dalam negara pun tak pernah.
  • Dari dulu sampai sekarang masih guna kereta kecil, sedangkan
    keluarga dah makin besar.
  • Simpanan ASB, Tabung Haji, ASW, Takaful masih belum ada lagi, sedangkan orang lain simpanan tersebut dah nak penuh.
  • Stress yang amat Kritikal dengan Kehidupan..

Jika 20 Perkara Negatif tersebut sering menghantui anda, maka sudah tiba masanya untuk anda Berhijrah. Bawa diri anda keluar dari belenggu masalah tersebut. Hijrahlah dari kepompong Makan Gaji kepada Kerja Sendiri.

Sesi Coaching ini khusus kepada anda yang mahukan :

  1. Kebebasan Masa berkerja.
  2. Mengawal sendiri aktiviti kerja.
  3. Memperbaiki dan menaiktaraf sistem kerja yang sedia ada.
  4. Mengendalikan kemasukan aliran wang yang deras ke akaun sendiri.
  5. Melakukan kerja dimana sahaja anda berada.
  6. Keluar dari kongkongan mulut Naga.
  7. Berjaya dengan Usaha dan Masa Sendiri.
  8. Kerja Sendiri menjadi Bisnes Sendiri.
  9. Bisnes Sendiri menjadi Bisnes Automasi.
  10. Bisnes Automasi menjadi Pelabur Sensasi.

Siapakah yang Layak hadir ke Sesi Coaching ini?

  1. Pekerja makan gaji yang masih takut untuk lepaskan diri.
  2. Mahasiswa dan bakal graduan.
  3. Graduan yang masih tercari-cari Peluang Besar.
  4. Peminat TuJa (Tukar-tukar Kerja).
  5. Mereka yang ingin Berjaya dan Berjiwa Senang Kaya

Siapakah yang Tidak Layak hadir ke seminar ini?

  1. Penggemar 5D (Duduk diam-diam dapat Dugong).
  2. Biawak Komodo yang suka makan Bangkai Manusia lain.
  3. Pesakit Mental yang bercaj Negatif (-ve).
  4. Pengidap Sindrom dapat Ilmu tapi Tak Praktik.
  5. Si Penyerah Kalah.

PENDAFTARAN DIBUKA !

Ya Tahniah! Saya mesti hadir ke Sesi Coaching ini
untuk kebaikan diri saya sendiri !


Tarikh : Jumaat, 4 September 2015

Masa : 8.15 pm - 11.00 pm
Tempat : Kelab Tasik Putrajaya, Presint 8.

Landmark : Sebelah jambatan Presint 8 dan dihadapan sekolah.


*************************************************************************

Bayaran : RM50 sahaja (Seorang)
Bayaran : RM80 sahaja (Dua Orang)
Bayaran : RM105 sahaja (Tiga Orang)

15 Tempat Sahaja!


Penyampai : Master Yus


Add to Cart

p/s : Saya pasti selepas sesi coaching ini, anda pasti resah untuk mencari jalan bagaimana untuk memberikan notis 24 jam kepada majikan anda.

p/s/s: "Terima kasih Master Yus kerana mengeluarkan saya dari mulut harimau tua". Mungkin ini adalah ayat yang bakal terpancul dari mulut anda.

p/s/s/s: Jangan beritahu Bos anda tentang website ini, tetapi beritahulah kawan-kawan sekerja anda yang sedang berkira-kira untuk melarikan diri mereka kepada dunia baru.